ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η WARNING SYSTEMS GR διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα καταγραφής-επιτήρησης και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμήθειας και κατασκευής καμερών, καταγραφικών και παρελκόμενου εξοπλισμού, ανέδειξε τη WARNING SYSTEMS GR στη χονδρική πώληση των συστημάτων ασφαλείας.
Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 12 εταιρείες στον κλάδο των καμερών ασφαλείας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, με αξιόπιστα συστήματα καμερών, καταγραφικών και παρελκόμενων (τροφοδοτικά, καλωδιώσεις, κ.ά.) και τις απαραίτητες υπηρεσίες εφόσον απαιτούνται.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς σε κάθε νέα σχετική τεχνολογία, υλοποιώντας μελέτες και σχεδιάζοντας έργα με βάση κάθε απαίτηση σε κάθε χώρο. Οι άριστες σχέσεις με τους κατασκευαστές και προμηθευτές οίκους, προσδίδουν την απαραίτητη αξιοπιστία στη WARNING SYSTEMS GR εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των Πελατών μας.
Εξασφαλίζουμε άμεση παράδοση εμπορευμάτων, προαιρετικές υπηρεσίες, αμεσότητα στο service, υπηρεσίες ενημερώσεων και συντήρησης συστημάτων και εξοπλισμού, κ.ά. με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των συνεργατών και πελατών μας.

Φάροι-σήμανσης-DAHUA 1
Φάροι-σήμανσης-DAHUA 2

Η τεχνολογική ανάπτυξη, έχει οδηγήσει σε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων για την καταγραφή και τον έλεγχο εισόδων, ολόκληρων κτιρίων, γεωργικών εκτάσεων, μεγάλων οικοπέδων, θαλάσσιων και ορεινών εκτάσεων, κ.ά. για κάθε ανάγκη και χρήση. Διατίθενται κάμερες, καταγραφικά και σχετικός εξοπλισμός σε κάθε δοκιμασμένη και άρτια τεχνολογία.

Οι συνηθέστερες τεχνολογίες καμερών που πλέον χρησιμοποιούνται είναι οι αναλογικές AHD και οι IP. Οι παραπάνω δύναται να χρησιμοποιούν για τη σύνδεσή τους με το καταγραφικό, είτε ομοαξονικό καλώδιο, είτε καλωδίωση ethernet, είτε σύνδεση WiFi. Ξεκινώντας από ανάλυση 2.0MP (1080 pixels), προσφέρονται κάμερες DOME, BULLET, BOX, PTZ, FISHEYE, κ.α. Ο τύπος της κάμερας που χρησιμοποιείται ανά περίπτωση εξαρτάται από το χώρο και τη χρήση της. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι η τεχνολογία και ο αριθμός υπέρυθρων IR που η κάμερα περιλαμβάνει, από όπου και καθορίζεται η απόσταση εικόνας κατά τη νυχτερινή λήψη. Η μεταλλική ή πλαστική κατασκευή αλλά και οι κατάλληλες θήκες, καθορίζουν την ανθεκτικότητα της κάμερας ως προς την τοποθέτησή της σε εξωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένης και της αντοχής της σε καιρικά φαινόμενα, βανδαλισμό, κ.ά.

Οι αναλογικές και IP κάμερες, πλέον χρησιμοποιούνται ευρέως για κάθε χρήση, ακόμα και για υπηρεσίες live streaming, live view, κ.ά. Ωστόσο, διατίθενται είδη καμερών που εξειδικεύονται και χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένες ανάγκες και σκοπό, επενδύοντας στην ανθεκτικότητα κατασκευής, την απόσταση μετάδοσης εικόνας, κ.ά. Για πιο εξειδικευμένα συστήματα και ιδιαίτερες χρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για τη μελέτη των έργων απαιτείται μία σειρά ενεργειών και πληροφορίες σχετικές ώστε να προταθούν συστήματα καμερών με βάση τους παράγοντες που εσείς επιθυμείτε.