ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η WARNING SYSTEMS παρέχει μία μεγάλη σειρά αξιόπιστων προϊόντων σήμανσης οχημάτων έκτακτης ανάγκης, μεταξύ άλλων, φάρων αστυνομίας, φάρων ασθενοφόρου, οπτική σήμανση οδικής βοήθειας κ.ά., με τη χρήση εξοπλισμού φωτεινής και ακουστικής σήμανσης.

Φάροι-σήμανσης-

ΜΠΑΡΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ LED

Οι μπάρες σήμανσης προσφέρουν μία πλήρη σήμανση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Καλύπτουν εξ ολοκλήρου την οροφή του οχήματος (από άκρη σε άκρη) και προσφέρουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης με την προσθήκη πρόσθετων φωτιστικών σωμάτων LED, κυλιόμενων μηνυμάτων, φωτεινής επιγραφής, προβολείς σκηνής και πορείας, φώτα πορείας, ηχείο ακουστικής κάλυψης (σειρήνας), κ.ά. Όλες οι μπάρες σήμανσης οχημάτων, κατασκευάζονται βάσει των κανόνων Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οπτική σήμανση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Είναι πλήρως αδιάβροχες και ανθεκτικές (IPX5), πιστοποιημένες κατά CE, EMC, RoHS, R65, κ.ά. Κατασκευάζονται με ανθεκτικά στις ακτίνες του ηλίου UV πολυκαρβονικά πλαστικά καλύμματα και ανθεκτική αντισκουριακή βάση αλουμινίου.

Φάροι-σήμανσης-

ΦΑΡΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Διατίθενται φάροι για τη σήμανση των οχημάτων LED, με περιστρεφόμενο μοτέρ ή στροβοσκοπικοί. Οι φάροι ανάλογα τη χρήση τους παρέχονται με υποδοχή για τοποθέτηση σε ιστό (DIN π.χ. για ιστό μοτοσυκλέτας), με μαγνήτες για μαγνητική τοποθέτηση και βύσμα για τροφοδοσία από τον αναπτήρα του οχήματος, αλλά και μόνιμης τοποθέτησης. Οι φάροι παρέχονται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους ενός χρώματος ή και διχρωμίας, με δυνατότητα συγχρονισμού ή εναλλαγής αναλαμπών πολλών φάρων μαζί. Μια πληθώρα φάρων για την απαραίτητη φωτεινή σήμανση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης διατίθεται, με εναλλακτικές επιλογές στον σχεδιασμό, τον αριθμό των φωτιστικών σωμάτων LED αλλά και τον τρόπο τοποθέτησης και τις διαστάσεις. Βάσει των αναγκών επιλέξτε τον κατάλληλο φάρο που σας εξυπηρετεί.

Φάροι-σήμανσης-

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LED

Τα φωτιστικά σώματα LED χρησιμοποιούνται στα οχήματα έκτακτης ανάγκης για τον πρόσθετο φωτισμό με τα συστήματα σήμανσης (μπάρες, φάρους, κλπ) αλλά και ως ογκομετρικός φωτισμός των οχημάτων, προς αποφυγή ατυχήματος και για τη σήμανση έκτακτης ανάγκης. Λόγω της ευρείας χρήσης τους και της ποικιλίας τοποθέτησής τους σε οχήματα, σκάφη, μοτοσυκλέτες, κ.ά., πολλά εναλλακτικά προϊόντα διατίθενται ανάλογα τις προδιαγραφές και ανάγκες χρήσης τους. Προσφέρονται φωτιστικά σώματα LED για κάλυψη 180 μοιρών, τοποθέτηση στους καθρέπτες, στη μάσκα του οχήματος, μικρών διαστάσεων για τις μοτοσυκλέτες, κ.ά. Παρέχονται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους ενός χρώματος ή και διχρωμίας, με δυνατότητα συγχρονισμού ή εναλλαγής αναλαμπών πολλών φωτιστικών σωμάτων μαζί.

Φάροι-σήμανσης-

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ

Με βάση τη χρήση και το χώρο τοποθέτησης, διατίθενται εναλλακτικές λύσεις για την ηχητική σήμανση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.